When a clean environment is essential to you.

copyright

Alle logo’s en handelsmerken, op deze pagina en de op gelinkte pagina’s in de hetzelfde pad, zijn eigendom van Allergon. Op alle via deze pagina gelinkte en geschreven teksten en ideeën is auteursrecht van toepassing. Zonder toestemming van Allergon is verdere publicatie niet toegestaan.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die aan de correcte invoer van de gegevens voorgaat, kan Allergon niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, onvolkomenheden en weglatingen in de gegevens.

Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Allergon aangeboden informatie.

Allergon is evenmin verantwoordelijk t.a.v. de gebruiker of derden voor mogelijk geleden direct, indirecte, incidentele schade, winstderving, gevolgen van eventuele ontstane handelingen of voor schade veroorzaakt door nalatigheid of vergetelheid in het verschaffen, monteren, schrijven, interpreteren, compilere, melden en verspreiden van informatie d.m.v.deze website.

Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

Allergon behoudt zich het recht om de inhoud van deze website te allen tijde eenzijdig aan te passen.

© 2017 Allergon – Alle rechten voorbehouden

CONTACT US

We're not around right now. Call us or send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?