When a clean environment is essential to you.

Kinderdagverblijf

allergonkinderdagverblijf

Schone ruimtes in KDO essentieel

Uit landelijk onderzoek blijkt dat een groeiend aantal kinderen lijdt aan huisstof-, en huisstofmijtallergie en dat zij vaker last van hun allergieën krijgen in ruimtes die voor het oog schoon schijnen te zijn. Het is daarom essentieel dat kinderdagverblijven er nu alles aan doen om echt hygiёnisch schone ruimtes  aan klanten aan te bieden.
Hoe schoon is schoon
In reactie op dit onderzoek zijn wij kort geleden een onderzoek gestart naar de daadwerkelijke hygiёne van kinderdagverblijven. In dit onderzoek testen wij o.a. de hygiene van sofa’s, banken, matrassen en gordijnen als ook vloeren en kleden.
Wilt u met uw bedrijf meewerken aan dit onderzoek en erachter komen hoe schoon uw bedrijf eigenlijk is, geef u dan hier  op voor de gratis deelname.

Specialistisch schoonmaakmatriaal

Om een oplossing voor dit groeiend probleem te bedenken hebben wij een innovatieve moleculaire schoonmaak methode ontwikkeld die voor een hyper schone omgeving zorgt gesaneerd van zowel microstofdeeltjes(huisstof) als van huisstofmijt.
Door het gebruik van speciaal ontworpen machines met een hoge HEPA filteringsgraad kunnen wij u garanderen dat u, uw werknemers en of de kinderen veel minder tot geen last meer krijgt van huisstof en huisstofmijt allergie.Wij besteden extra aandacht aan de sanering van matrassen, banken en sofa’s tegen huisstofmijt. De reclame die u hiermee maakt zal niet alleen een nieuwe doelgroep van ouders van kinderen met huisstof- en huisstofmijtallergie aanspreken maar ook de  ouders van niet allergische kinderen.

Waar staan wij voor?

Bij Allergon hanteren wij graag korte lijnen. Duidelijke afspraken die strak nageleeft worden en frequente kwaliteitinspecties zorgen ervoor dat de door ons ontwikkelde moleculaire schoonmaak methode tot in de puntjes uitgevoerd wordt in uw bedrijf. U kunt altijd aan ons en/of direct aan onze medewerkers aangeven als u een taak extra wilt of een taak anders uitgevoerd wilt hebben, hier zijn wij heel flexibel in. Op deze manier verzekeren wij u van een zeer prettige samenwerking met ons.

Toezicht op uitgevoerde taken

Voor elke klant van ons wordt er op onze website een bedrijfspagina gecreerd. Hier kunt op elk moment de rapportage van de uitgevoerde taken en inspecties inzien. Zo houdt u overzicht over onze werkzaamheden en kunt u ten alle tijden bijsturen. Wij streven er verder ook naar om alle zaken die uw directe aandacht verdienen op dezelfde dag met u te communiceren.

Bij ons bent u verzekerd van het:

  • Moleculair schoonmaken van alle vertrekken
  • Saneren (huisstof- en huisstofmijtvrij maken) van banken/sofa’s en fauteuils
  • Saneren van matrassen
  • Intereur reinigen
  • Reinigen van vloeren
  • Saneren en shamporellen van tapijten en kleden (ter plekke)
  • Klein onderhoud(mogelijkheid)
slaapkamer kinderdverblijf allergon

Een schoonmaakplan opstellen

Wilt meer weten? Maak dan hier een afspraak met één van onze managers voor een gratis en vrijblijvende demonstratie.
Wij prefereren dit te doen liefs kort nadat uw bedrijf schoon gemaakt is. U kunt daardoor goed bepalen als wij een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf.
Mocht u dan van onze diensten gebruik willen maken, is de volgende stap om samen met u een schoonmaakplan op te stellen. U stelt uw pakket samen en wij zorgen voor de rest. Wij hopen heel gauw kennis met u te kunnen maken.
Allergon, de ideale keuze voor u

CONTACT US

We're not around right now. Call us or send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?