When a clean environment is essential to you.

Over Ons

Ontstaan van Allergon

Allergon is onstaan uit de behoefte aan moleculaire schone ruimtes. Het blijkt keer op keer dat de traditionele vorm van schoonmaken hier niet toereikend in is. Om in deze behoefte te kunnen voorzien, zijn wij een zoektocht gestart naar fabrikanten van schoonmaakmatrialen waarvan de matrialen niet alleen een ruimte kunnen schoonmaken maar dit ook op een moleculair niveau doet.
Schoonmaken kan onderverdeeld worden in “schoon voor het oog” en “moleculair schoon”. Om een ruimte moleculair schoon te krijgen moet er gebruik worden gemaakt van speciaal schoonmaakmatrialen zoals hepafiltratie stofzuigers (met minimaal HEPA filtertratie H13) en speciale micron schoonmaakdoekjes.
Mensen die veel baat bij moleculaire schone ruimtes hebben, zijn vooral mensen met een huisstof-, en huisstofmijtallergie. Zij geven schonere ruimtes als noodzakelijk aan om plezierig te kunnen vertoeven in woon-, en of werkruimte. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat mensen die meerdere uren per dag in een moleculaire schone ruimte zijn, zich veel prettiger en zich beter kunnen concentreren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een geheel gratis en vrijblijvende demonstratie. Wij hopen gauw met u kennis te maken.

Allergon de ideale keuze voor u

CONTACT US

We're not around right now. Call us or send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?