When a clean environment is essential to you.

Particulieren

particulier1

Per direct schoonmaakpersoneel nodig? 

Maak dan gebruik van onze 24/7 express service. Wij staan garant voor een grondig en extensief schoongemaakte omgeving. Uw locatie wordt binnen 24 uur zorgvuldig met onze “hyper clean” methode onder handen genomen.

 

Uw huis laten saneren van huisstofmijt?

Wanneer een schone omgeving geen keuze meer is maar cruciaal voor de gezondheid, zoals bij huisstof- en of huisstofmijtallergie, dan is Allergon de ideale keuze voor u.

Met onze innovatieve moleculaire schoonmaak methode maken wij niet alleen uw huis brandschoon maar kunnen wij ook uw bank, sofa en/of uw matrassen tegen  huisstofmijt saneren. Het voordeel hiervan is dat u amper tot geen last meer krijgt van uw allergiёn. Niezen, loopneus, prikkelende ogen, kortademigheid, hoesten, al deze symptomen behoren dan tot het verleden. U bent verzekerd van een prettig leefomgeving en uiteindelijk van een goede nachtrust.

Waar staan wij voor?

Bij Allergon hanteren wij graag korte lijnen. Duidelijke afspraken die strak nageleefd worden en frequente kwaliteitinspecties zorgen ervoor dat de door ons ontwikkelde moleculaire schoonmaak methode tot in de puntjes uitgevoerd wordt bij u thuis. U kunt altijd aan ons en/of direct aan onze medewerkers aangeven als u een taak extra wilt of een taak anders uitgevoerd wilt hebben, hier zijn wij heel flexibel in.
Wij zorgen ervoor dat onze crew professioneel, betrouwbaar en discreet uw schoonmaakwensen vakkundig tot ver boven uw verwachtingen uitvoert. Op deze manier verzekeren wij u van een zeer prettige samenwerking met ons.

Bij ons kunt u verder terecht voor :

  • Sanering (huisstof- en huisstofmijtvrij maken) van banken, sofa’s en fauteuils
  • Sanering van matrassen
  • Interieur reiniging
  • Reiniging van vloeren
  • Reiniging en shamporellen van tapijten en kleden (ter plekke)
  • Wassen en strijken van uw kleding
  • Wassen, strijken en plaatsen van linnen beddengoed
  • Klein onderhoud aan uw woning
bedroom4

Toezicht op uitgevoerde taken

U kunt als klant van ons op elk moment de rapportage van de uitgevoerde taken en inspecties inzien. Dit doet u, op de voor u speciaal aangemaakte pagina, op onze website. Zo houdt u overzicht over onze werkzaamheden en kunt u ten alle tijden bijsturen. Wij streven er verder ook naar om alle zaken die uw directe aandacht verdienen op dezelfde dag met u te communiceren.

Samen een schoonmaak-/saneringsplan opstellen

Klinkt dit interresant voor u en wilt meer weten? Maak hier dan een afspraak met één van onze managers voor een gratis en vrijblijvende demonstratie.

Wij prefereren dit te doen liefs kort nadat uw huis schoon gemaakt is. U kunt daardoor goed bepalen als wij een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf.

Mocht u dan van onze diensten gebruik willen maken, is de volgende stap om samen met u een schoonmaakplan op te stellen. U stelt uw pakket samen en wij zorgen voor de rest. Wij hopen heel gauw kennis met u te kunnen maken.

Allergon, de ideale keuze voor u

CONTACT US

We're not around right now. Call us or send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?