When a clean environment is essential to you.

Short stay & B&B

Short stay service and B&B

Short stay en B&B zijn heel upcoming. De jaarlijkse cijfers tonen een niet te stoppen groei aan. Om van deze trend gebruik te maken en wat bij te verdienen bieden veel mensen in Nederland nu hiervoor hun huis of een kamer aan.
Het verhuren van een accommodatie t.b.v. Short stay brengt meerdere aandachtspunten met zich mee waaronder schoonmaak van de ruimte en onderhoud, denkt u maar aan dat lampje dat vervangen moet worden, het plaatsen van een nieuwe koffiezetapparaat, het verschonen en wassen van linnen, etc
U kunt voor de schoonmaak en totale onderhoud bij ons terecht. Stel uw pakket samen en wij doen de rest!
woonkamer short stay
7

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Het moleculaire schoonmaken van de ruimte.

 

Verder kunt u ook kiezen voor de volgende onderdelen:

  • Huisstof-, en huisstofmijtvrij maken van uw banken en matrassen dit ten behoeve van mensen met allergieen.
  • Het shamporellen van uw banken en fauteuils waardoor ze langer mooi blijven.
  • Extra facilitaire diensten zoals het organiseren en uitvoeren van huishoudelijke taken, wassen en drogen van linnengoed, technisch onderhoud etc.

Specialistisch schoonmaakmatriaal

Door onze innovatieve moleculaire schoonmaakmethode kunnen wij u ook de garantie geven dat u en/of uw klanten, een zeer prettige leefruimte krijgt en veel minder kans heeft op een allergische reactie op huisstof en/of huisstofmijt.
De reclame die u hiermee maakt zal niet alleen een nieuwe doelgroep van mensen aanspreken die allergisch zijn tegen huisstof- en huisstofmijt maar ook de mensen die van een hyper schone omgeving houden.

Waar staan wij voor?

Bij Allergon hanteren wij graag korte lijnen. Duidelijke afspraken die strak nageleefd worden en frequente kwaliteitsinspecties zorgen ervoor dat de door ons ontwikkelde moleculaire schoonmaak methode tot in de puntjes uitgevoerd wordt. U kunt altijd aan ons en/of direct aan onze medewerkers aangeven als u een taak extra wilt of een taak anders uitgevoerd wilt hebben, hier zijn wij heel flexibel in.
Wij zorgen ervoor dat onze crew professioneel, betrouwbaar en discreet uw schoonmaakwensen vakkundig tot ver boven uw verwachtingen uitvoert. Op deze manier verzekeren wij u van een zeer prettige samenwerking met ons.

Toezicht op uitgevoerde taken

Voor elke klant van ons wordt er op onze website een bedrijfspagina gecreëerd. Hier kunt op elk moment de rapportage van de uitgevoerde taken en inspecties inzien. Zo houdt u overzicht over onze werkzaamheden en kunt u ten alle tijden bijsturen. Wij streven er verder ook naar om alle zaken die uw directe aandacht verdienen op dezelfde dag met u te communiceren.

Een schoonmaakplan opstellen

Klinkt dit interresant voor u en wilt meer weten? Maak dan hier een afspraak met één van onze managers voor een gratis en vrijblijvende demonstratie.

Wij prefereren dit te doen liefs kort nadat uw kantoor schoon gemaakt is. U kunt daardoor goed bepalen als wij een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf.

Mocht u dan van onze diensten gebruik willen maken, is de volgende stap om samen met u een schoonmaakplan op te stellen. U stelt uw pakket samen en wij zorgen voor de rest. Wij hopen heel gauw kennis met u te kunnen maken.

Allergon, de ideale keuze voor u

CONTACT US

We're not around right now. Call us or send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?